Montaaž, elektriühenduse loomine

Montaažijuhised

Elektrilöögi oht

  1. Järgige elektrotehnika ohutusreegleid. Enne katete eemaldamist ja elektrisüsteemide paigaldamist tuleb kõik toitevooluahelad välja lülitada, kontrollida pinge puudumist, välistada uuesti sisselülitamine ja paigaldada nähtavasse kohta hoiatussilt.
  2. Järgige kehtivaid elektripaigaldiste eeskirju, nt EN 50110-1 ja EN 60079-14, Saksamaal eriti aga VDE 0100 ja asjakohaseid osi → eiramisega kaasneb elektrilöögi, tulekahju või lühise oht.
  3. Lülitage seade alles siis sisse, kui see on täielikult paigaldatud. Kahjustatud seadet ei tohi kasutada. Välistage kasutamise jätkamine kuni täieliku remontimiseni.
  4. Ühendage külmjuht-vallandussüsteem ainult lülitusskeemi järgides. On kohustuslik kasutada püsivalt paigaldatud elektriinstallatsiooni. Kontrollige tüübisildil näidatud pinget ja sagedust.
  5. Kontrollige pärast hooldamist ja remontimist talitlust.
  6. Tüübisildil näidatud kaitseaste on tagatud ainult siis, kui seade on paigaldatud nõuetekohaselt ja ühendusjuhe on korpusesse sisestatud õigesti.
  7. Korpuse kaas peab olema paigaldatud õigesti, nii et ümbritsev tihend oleks ümberringi tihedalt vastu korpuse alaosa.

Montaaž

  1. Korpuse avamiseks keerake kaane mõlemad kruvikorgid lahti.
  2. Paigaldage mõlemad kaasasolevad kaabli- ja juhtmesisseviigud M 20 × 1,5 korpuse alumises osas selleks ettenähtud kohtadesse (joonis 1).
  3. Ühendage vooluvõrk ja mootor, järgides lülitusskeemi (joonis 2). Lülitusskeem asub korpusekaane siseküljel.
  4. Kasutage mootoripinge ja külmjuhi ühendamiseks ühist isoleerümbrist.
  5. Külmjuht-vallandussüsteemi tohib kasutada ainult siis, kui kaas ning kaabli- ja juhtmesisseviigud on paigaldatud.
  6. Kaablimuhvide ja korpusekaane kruvide andmed: